+45 70 20 23 93

Referencer

Birte Skovby, direktør i den danske afdeling af medicinalkoncernen Solvay
Pharmaceuticals:


"Den support vi får fra Curiosus - på både hardware og software - den kan simpelthen ikke fås bedre"


Sådan omtrent lyder budskabet fra Herlev-virksomheden Solvay Pharma, der er den danske salgsafdeling af den belgiske medicinalkoncern, Solvay Pharmaceuticals.

Der er 12 medarbejdere hos Solvay Pharma, og da ingen af dem er særligt skrappe til it, så har man forlængst taget en klar beslutning om at overlade alle de tekniske opgaver med indkøb, installation og support af både software og hardware til en ekstern partner. Denne partner har de sidste tre år været Curiosus. Og deres indsats er man særdeles tilfreds med, fortæller direktør Birte Skovby:

"Vi bruger Curiosus til praktisk taget alle opgaver med vores it-systemer, altså både når vi skal købe og installere nyt, og til den løbende support og opdatering af al hardware og software. De har forstand på det hele, og der er ingen tekniske detaljer, de ikke kan hitte ud af, uanset hvad det drejer sig om: Pc´er, servere, netværk, telefoner, software eller sikkerheds- og back-up-rutiner. De kender det hele, og de rykker ud med det samme, hvis der er noget galt. Og det sker altid, uden at der er noget vrøvl med dem, og uden at vi får uventede ekstraregninger."


Denne tilfredshed skal ikke mindst ses i lyset af de besværligheder, som man havde haft med flere tidligere it-leverandører, forklarer Birte Skovby:


"Vi var absolut ikke tilfreds med den service, vi havde fået tidligere. Der var masser af tekniske problemer, de ikke kunne finde ud af, og det kunne vare flere dage, før de dukkede op, når vi ringede med et problem. Og så kunne de finde på at sende helt uventede kæmperegninger bagefter, med en fræk timepris."
 

Ordner alle problemer

Så da Birte Skov i den situation fik Curiosus anbefalet af en bekendt, ringede hun til dem: "Der gik en time, så stod de i mit kontor, parat til at hjælpe, og det har de så gjort siden. Og de ordner nu alle vores it-problemer med en supportaftale med en fast månedlig pris og uden begrænsninger på tidsforbruget. Og den aftale gælder vel at mærke også vores bærbare pc´er, så vi kan få telefonsupport, selv hvis vi sidder i en fremmed lufthavn og ikke kan komme på nettet, og den gælder hjemme-pc´erne hos vores tre salgskonsulenter, selvom to af dem bor i Jylland. Den gælder også vores MS Office pakke, som Curiosus også har leveret, og den gælder vores mobiltelefoner og de specialprogrammer fra Belgien, som vi bruger til at sende indberetninger til vores moderselskab."


Med det resultat, at Solvay Danmark i dag har en yderst velfungerende it-installation, hvor alle enheder er konfigureret og opdateret efter producenternes anbefalinger, og hvor sikkerheds- og back-up procedurerne er på plads.

Og samarbejdet mellem Curiosus er lige så velfungerende, understreger Birte Skovby til slut:


"Det er knalddygtige folk, der kan deres kram, og som rykker ud, når vi har brug for det, normalt den samme dag, som vi ringer. Og så er det også nogle behagelige personer, der kan drøfte problemerne med os, og også undervise os, uden at forfalde til it-jargon og uden hele tiden at prøve at sælge os noget. Så vi får en fantastisk god service fra dem, endda ofte endnu bedre end vi forventer. Så dem vil jeg med stor fornøjelse anbefale til andre virksomheder."
 

En solstrålehistorie:

Da Solvays server blev stjålet som et eksempel på den service, som Curiosus leverer til Solvay Danmark, fortæller Birte Skov følgende historie:

"Vi havde desværre et indbrud for et par år siden, hvor vores centrale server blev stjålet - med hele vores database. Det var i en weekend og jeg var i sommerhus, men Curiosus tog straks herind og gik i gang med at installere en ny server og lægge alle programmer og alle data fra back-up-tapen ind på den. Så vi var oppe at køre allerede igen mandag morgen. Vi mistede én dags data, men det kunne vi rekonstruere, og nu har vi lagt back-up-procedurerne helt om på en rigtig smart måde, så sikkerhedskopieringen foregår on-line og via nettet, så sikkerhedskopien ligger hos Curiosus."
 

Om Solvay Pharma Danmark

Solvay Pharma Aps indgår i Solvay koncernen, der blev grundlagt i 1863 og i dag er Belgiens største virksomhed. Koncernen består af fire divisioner, deriblandt Solvay Pharmaceuticals, der er en forskningsbaseret lægemiddelvirksomhed, der med 12.800 ansatte er blandt de 40 største medicinalvirksomheder i verden. Solvay Pharmaceuticals har fire strategiske forsknings- og produktområder:
  • Gastroenteologi
  • Psykiatri
  • Kardiologi
  • Gynækologi.
Solvay Pharma blev etableret med egen organisation i Danmark pr. 1. november 1997 og har i dag, 2007,12 medarbejdere, de fleste med en lægevidenskabelig baggrund.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
IT Support | Annebergvej 16 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 70 20 23 93