+45 70 20 23 93

itsupport.dk: Når du vil have support til din virksomheds IT-systemer, der overgår dine forventninger 

itsupport.dk er til dig, der vil have IT-support, rådgivning og vejledning på alle dine IT-relaterede områder i din virksomhed.
 
Vores eneste mål er, at levere service til dig, der giver dig værdi, sikrer dig den rette IT-løsning og systemer, der altid fungerer, og at spare dig for tid og besvær forbundet med drift og vedligeholdelse af dine IT-systemer.
 
Når du samarbejder med itsupport.dk, får du ud over det en specialist i drift og overvågning af dine computere, servere og netværk, så du altid er sikker på, at eventuelle fejl på dine IT-systemer hurtigt bliver opdaget og oprettet, og at vi altid har en backup.
Kontakt itsupport.dk og hør mere om, hvordan vi hjælper din virksomhed med jeres IT-systemer, så du er sikret den længste oppetid og de bedste produkter og systemer til dit behov ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Hos itsupport.dk får du altid uvildig rådgivning til din virksomheds behov

 
Hos itsupport får du aldrig bare det aktuelle kampagnetilbud. Når du vælger os som din nøglepartner, tager vi altid udgangspunkt i dine individuelle behov, og det garanterer dig en løsning, der holder
 
Vores erfaring betyder, at vi ved, hvad vi skal spørge dig om for at få det bedste billede af Vi hjælper dig gerne helt fra start, når du skal vælge computere, styresystemer, IP-telefoner, netværk og server.
 
Når du er kunde hos os, garanterer vi dig, at vi betragter alle relevante faktorer i forhold til, at du får det rigtige styresystem, den mængde plads, du har behov for og den hastighed, der passer til din virksomheds behov.
 
Helt konkret er vi din virksomheds helpdesk, som du altid kan kontakte, hvis du oplever problemer, eller hvis du har behov for IT-support.

Du er garanteret fuld datasikkerhed som kunde hos itsupport.dk

 
Forestil dig konsekvenserne ved, at dine data forsvinder – enten fordi de bliver stjålet, beskadiget, eller fordi din server brænder sammen.
 
Når du er kunde hos os, tilbyder vi dig både en lokal kloning af din server og en backup i skyen, så du er fuldstændig sikker på, at du aldrig mister dine altafgørende data.
Kontakt itsupport.dk og hør meget mere om, hvordan vi hjælper din virksomhed med alle IT-relaterede opgaver og garanterer dig fuld datasikkerhed ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
IT Support | Annebergvej 16 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 70 20 23 93