+45 70 20 23 93

itsupport.dk – Professionel IT-support til erhvervslivet 

itsupport.dk er erhvervslivets professionelle samarbejdspartner, og vi er også klar til at hjælpe netop din virksomhed med alle jeres IT-relaterede opgaver.
 
Hos os får du hjælp til alt lige fra udvælgelse af computere, der passer til jeres behov i forhold til pladsbehov, hastighed og ydevne, og vi hjælper dig med opsætning af alt fra printere, wifi, Office 365, PC og Mac samt filservere.
 
Kort sagt får du som erhvervskunde hos os:
 
  • IT-support
  • Hosting i skyen
  • Online backup og sikkerhedskopiering
  • Et tilbud om at flytte over på Fileserver365 – en revolutionerende fildelingstjeneste skræddersyet til erhvervsbrug
 
Det betyder, at du som kunde hos os aldrig skal bekymre dig om din daglige IT-drift – vi garanterer dig nemlig, at vi er din ekspert i IT-support til erhverv.
Kontakt os og hør mere om vores IT-support til erhvervslivet ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular, eller læs med nedenfor, hvor vi giver dig gode råd, før du skal vælge nye IT-løsninger til din virksomhed.

3 gode råd, når du som erhvervskunde skal vælge IT-løsninger

 
Hos IT-support garanterer vi dig, at vi altid tager udgangspunkt i dine specifikke behov, når du skal vælge en computer til erhvervsbrug.
 
Alligevel får du her 3 faktorer, du bør overveje, når du står og skal vælge nye IT-løsninger til din virksomhed:

1. Vil du være sikker på, at du får support, hvis der skulle ske noget med din erhvervscomputer, bør du vælge en leverandør, der har serviceordning på samme måde, som vi har hos itsupport.dk. Alternativt risikerer du lange diskussioner med computerfabrikanten, som ofte sidder i udlandet.  

2. Vil du have garanti for, at du får den rigtige løsning i første omgang, bør du vælge en leverandør, der stiller uddybende spørgsmål til din virksomheds behov for IT. På den måde undgår du, at du for sent opdager, at det produkt, du har købt ikke er den optimale løsning til dig.  

3. Til sidst bør du vælge en samarbejdspartner, der har din sikkerhed for øje. Du bør sørge for at få en backup af dine IT-systemer, hvis uheldet skulle være ude. På den måde sikrer du dig mod, at dine vigtige filer går tabt, hvis din computer skulle brænde sammen.

Har du råd til at undvære din computer, mens den er til reparation?

 
I en digital hverdag er du afhængig af din computer for at kunne løse dine opgaver – derfor er det værste skrækscenarie også, at du må undvære din computer, fordi den er gået i stykker og må til reparation.
 
Når du er erhvervskunde hos itsupport.dk, får du sikkerhed for, at du altid har en computer at arbejde på – vi sørger nemlig for, at du får en gratis lånecomputer, mens vi reparerer din egen, så du aldrig skal lide afsavn.
Kontakt os og hør mere om, hvordan du som erhvervskunde hos os får skræddersyet IT-support, fuld datasikkerhed, online backup og hosting samlet ét sted ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
IT Support | Annebergvej 16 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 70 20 23 93