+45 70 20 23 93

Du får fuld IT-sikkerhed til din virksomhed, når du er kunde hos itsupport.dk

Fokus på IT-sikkerhed er i dag vigtigere end nogensinde før, og det er afgørende, at du sørger for den korrekte beskyttelse af din virksomheds IT, netværk og følsomme data.
 
Med itsupport.dk’s online backupservice er du garanteret den højeste IT-sikkerhed for din virksomhed, og du undgår katastrofale tab af data, der ikke er foretaget en backup af.
 
Vi sørger nemlig for, at dine data automatisk bliver sikkerhedskopieret, så du undgår manuelle fejl og opretholder den højeste IT-sikkerhed i din virksomhed.
 
Ud over vores backup-service, sørger vi også for at øge din IT-sikkerhed ved at:
 
  • Tjekke at du har en aktiv licens til dit antivirus-program, og at det altid er opdateret
  • Foretage jævnlige penetrationstests
  • Hjælpe dig med at udarbejde password-politikker og –administration
  • Sørge for brugeradministrationen, så for eksempel opsagte medarbejdere ikke længere har adgang til data
Kontakt os og hør mere om, hvordan vi skræddersyer en backup-aftale, der passer netop de behov, der er i din virksomhed ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Med vores online backupservice er du garanteret optimal IT-sikkerhed i din virksomhed

 
Manuel backup af data er fyldt med risici, fordi der altid er en chance for, at en medarbejder glemmer at foretage den daglige backup, at din virksomhed bliver ramt af sygdom, og at der ikke er en klar procedure for, hvem der så er ansvarlig for sikkerhedsproceduren.
 
Alle de faldgruber undgår du, når du bruger vores online backupservice til at optimere din IT-sikkerhed. Det foregår nemlig ved, at der dagligt og med de intervaller, vi aftaler med dig, automatisk bliver foretaget en backup af din virksomheds data fra alle jeres computere og servere.
 
Således bliver jeres data kopieret fra din virksomheds server over på en af itsupport.dk’s servere over internettet i krypteret form, så dine data aldrig bliver kompromitteret under overførslen.
 
På den måde får du tryghed for, at dine vigtige data aldrig går tabt – i værste fald mister du kun de data, der ikke er blevet gemt, siden den sidste sikkerhedskopiering.

Kontakt os og få en skræddersyet backup-aftale der garanterer din virksomhed fuld IT-sikkerhed

 
Afhængigt af dine behov, hvor mange enheder, der skal sikkerhedskopieres og hvor stor en datamængde, der er tale om, giver vi dig en rigtig god pris på en backup-aftale hos os, der sikrer dig fuld IT-sikkerhed.
Du er velkommen til at ringe på telefon 70 20 23 93 og tage en uforpligtende snak om dine behov for IT-sikkerhed, og så får du en skræddersyet backup-aftale hos os.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
IT Support | Annebergvej 16 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 70 20 23 93