+45 70 20 23 93

Vil du være sikker på at få de rette IT-løsninger og få løst dine IT-problemer hurtigt? Så få kompetent og grundig IT-rådgivning her

IT-rådgivning fra itsupport.dk er din sikkerhed for, at du undgår unødvendige omkostninger, når du for eksempel skal finde og implementere nye IT-systemer i din virksomhed.
 
Ud over det sikrer vores dygtige IT-rådgivere dig også, at din virksomhed altid har de mest effektive IT-systemer. Det betyder mindre risiko for omkostningsfyldte nedbrud og mere effektivitet for dine medarbejdere, fordi de bliver forskånet for problemer med jeres IT-udstyr.
 
Når du får IT-rådgivning af os, sørger vi for, at du får rådgivning i øjenhøjde, og vi snakker altid i et sprog der er til at forstå. Ud over det har vi meget kort responstid – så hvis uheldet er ude, sætter vi hurtigt ind, så du undgår lange nedbrud, der har store konsekvenser for effektiviteten i din virksomhed.
Kontakt os og hør mere om, hvordan du får IT-rådgivning, der bliver fuldstændig skræddersyet til din virksomhed og jeres behov ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vores IT-rådgivning er din sikkerhed for det rette udstyr til netop din virksomheds behov

 
Har du brug for rådgivning i forbindelse med, at du skal vælge nyt IT-udstyr til din virksomhed eller dine medarbejdere, er vi også klar til at hjælpe dig med det.
 
Vi hjælper dig med at udvælge og opsætte PC eller Mac, og står du og skal til at opbygge en ny IT-infrastruktur, er vi klar til at hjælpe dig godt fra start, så du undgår en løsning, der viser sig ikke at leve op til din virksomheds behov.
 
Vi ved nemlig, at behovet for IT og rådgivning heraf er meget forskelligt fra en virksomhed til en anden, og derfor får du altid uvildig IT-rådgivning, der er skræddersyet netop din virksomheds behov, når du bruger os som nøglepartner.

Kontakt os og hør mere om den værdi, du får ved at bruge os som din uvildige IT-rådgiver

 
Kontakt os og lade os tage en uforpligtende snak om dine behov for IT-rådgivning, og hvordan vi hjælper dig med at udvælge, opsætte og kvalitetssikre dine IT-systemer.
Det eneste du skal er at ringe på telefon 70 20 23 93 eller udfylde vores kontaktformular med dine spørgsmål til vores IT-rådgivning, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
IT Support | Annebergvej 16 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 70 20 23 93