+45 70 20 23 93

Når du outsourcer din IT til os, får du sikkerhed for, at din virksomheds IT er i trygge hænder

itsupport.dk er din professionelle nøglepartner inden for alle dine IT-relaterede opgaver som for eksempel hosting, backup, serveropsætning, netværksopsætning, IT-rådgivning, Office 365 opsætning og –support og meget mere.
 
Vi er til for dig, der ønsker at outsource din IT til en professionel og erfaren partner, så du får frigivet tid til din kerneforretning, og så du får sikkerhed for, at der bliver taget hånd om alle dine IT-relaterede opgaver, uanset om det drejer sig om vedligeholdelse eller support.
 
Din værdi ligger i vores uafhængighed – hos os vil du aldrig opleve skjulte agendaer i form af samrbejde med specifikke leverandører. Til gengæld får du altid hos os rådgivning i præcis den løsning, der passer til din virksomheds behov.
Kontakt os og hør mere om, hvordan vi gør din hverdag nemmere, når du vælger at outsource din IT til os ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Når du outsourcer din IT til os, får du en skræddersyet løsning dit din virksomheds behov

 
Vi tager altid udgangspunkt i din specifikke situation, når du outsourcer din IT til os. Vi ved, at der er forskellige behov alt efter hvilken virksomhed, du driver, og derfor finder du meget mere end blot en standard pakkeløsning.
 
Vi tager fuldt ansvar for alt fra dine servere, dit netværk, dine brugere og alle dine enheder, der er en del af dit netværk, som for eksempel smartphones, tablets og hjemme-PC’er.
 
Blandt de opgaver, vi løser for dig, når du outsourcer din IT til os, er:
 
  • Rådgivning om de bedste IT-løsninger til dig, herunder udvælgelse og opsætning af computere
  • Vedligeholdelse af alle din virksomheds computere, netværk og server
  • Opgradering af computere og hardware
  • Virusbeskyttelse og fjernelse af malware
  • Opsætning af Office 365 til erhverv og efterfølgende support
  • Generel IT-support, så du er sikker på, at der altid er hjælp at hente for dig
 
Kort sagt tager vi hånd om alle dine IT-områder, når du outsourcer dine opgaver til os.

Kontakt os og hør mere om IT-outsourcing til itsupport.dk

 
Vi vil gerne fortælle dig mere om, hvordan vi gør din arbejdsdag nemmere og mere effektiv, og hvordan vi sikrer dig den optimale databeskyttelse, når du outsourcer din IT til os.
Du skal bare ringe på telefon 70 20 23 93 eller udfylde vores kontaktformular, og så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bliver din nye nøglepartner inden for IT-outsourcing.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
IT Support | Annebergvej 16 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 70 20 23 93