+45 70 20 23 93

Lad os tage hånd om din daglige IT drift, så du får frigjort tid til det, du tjener penge på

Slip for bekymringer om din virksomheds daglige IT drift – hos itsupport.dk sørger vi for, at dine IT-systemer altid fungerer, som de skal, så du bare skal fokusere på at udvikle og vækste din forretning.
 
En stabil IT drift er afgørende for, at din virksomheds hverdag aldrig bliver udfordret af driftsforstyrrelser, som i værste fald kan blive meget omkostningsfulde for dig.
 
Ud over det er det også vigtigt, at du sørger for, at din virksomheds IT drift er fuldstændig sikker, så fortrolige eller personfølsomme data ikke ender i hænderne på de forkerte mennesker.
 
itsupport.dk sørger for, at din IT drift både er stabil og sikker, og skulle du alligevel opleve udfordringer, er vores supportteam klar til at hjælpe dig med effektivt at finde og udbedre fejlen.
Kontakt itsupport.dk og hør mere om, hvordan du får en skræddersyet IT-driftsaftale hos os, så du blot skal koncentrere dig om din forretning ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Når du outsourcer din IT drift til os, er du sikker på, at vi har overblikket over alle faktorer

 
Har du det fulde overblik over alle dine og dine medarbejderes passwords, leverandører, garantier, abonnementer og alle andre områder i forbindelse med din virksomheds IT drift og –administration?
 
Er du også sikker på, at du har den nyest opdaterede version af dit antivirusprogram, så du undgår virusangreb og malware? Og har du til sidst overvejet, om din filserver er sikker nok til, at dine data aldrig bliver lækket?
 
Alt det har vi hos itsupport.dk overblik over, når du giver os til opgave at sørge for din daglige IT-drift og sikkerhed. Du får altid rådgivning, der er tilpasset netop din virksomhed og jeres IT-behov, og vores supportafdeling står altid til rådighed for dig.
Som sagt bliver din IT-driftspakke skræddersyet til dine behov, men de typiske ydelser, der indgår i den, er:
   
Kort sagt sørger vi for at lede din daglige IT drift, så du aldrig oplever frustrerende driftsstop, der potentielt kan blive særdeles omkostningsfulde for din virksomhed.
Kontakt os og lad os sammen finde frem til netop dine behov i din daglige IT drift, så du får den løsning, der garanterer dig fuld datasikkerhed, sparer dig for dobbelt- og ekstraarbejde og giver dig ro i maven til at fokusere på din forretning.
 
Det eneste du skal er at ringe til os på telefon 70 20 23 93 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
IT Support | Annebergvej 16 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 70 20 23 93