+45 70 20 23 93

Med fjernsupport hjælper vi dig nemt og hurtigt med at få dit IT-system op og køre igen

Oplever du problemer med din computer, hjælper vi dig nemt og hurtigt via fjernsupport, så du undgår lange, frustrerende nedbrud i dine IT-systemer med store omkostninger som konsekvens.
 
Når vi hjælper dig via fjernsupport, foregår det med TeamViewer – et program, der lader os se din skærm og overtage din mus, så vores fjernsupport bliver så effektiv som muligt, og din tid ikke bliver spildt.
 
Du får fuld tryghed for, at du hele vejen igennem ved, hvad vi foretager os, fordi du foran din skærm følger med i det arbejde, vi udfører. På den måde er du i fuld kontrol, og du er sikker på, at vi går grundigt til værks, finder fejlen og udretter den, så dit arbejde kan fortsætte.Det er nu blevet muligt at fjernovertage hvilken som helst PC, uden forudgående installation af firewall, vpn osv. 

Du skal blot klikke på knappen herunder, sige 'Ja' til at køre programmet, når det er hentet ned og oplyse ID-nummeret til vores tekniker - så kan han fjernstyre din computer online.
Du er også velkommen til at kontakte os og hør mere om, hvordan du som vores kunde får fjernsupport, der sikrer dig nem og hurtig fejlfinding på din computer ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Fjernsupport er den bedste løsning, når det er svært at beskrive problemet konkret

 
Sommetider er det ikke til at gennemskue, hvad den egentlige fejl på din computer er. Ud over at det sandsynligvis vil tage ekstra tid, hvis du over telefonen skulle forklare den fejl, du oplever, vil det sikkert også være mere besværligt for dig at forsøge at håndtere problemet selv blot ud fra nogle instruktioner over telefonen.
 
Derfor er vores fjernsupport via TeamViewer den bedste løsning til dig. Når vi yder fjernsupport på den måde, ser vi din skærm præcis, som du gør, og på den måde er det også nemmere for os at foretage fejlfindingen så effektivt som muligt.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde fejlen på din computer

Oplever du fejl på din computer, skal du ikke tøve med at tage fat i os enten ved at ringe på telefon 70 20 23 93 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så sørger vi for effektiv fjernsupport, så dit arbejde kan fortsætte som før.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
IT Support | Annebergvej 16 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 70 20 23 93